INFORMATION
Vi på Alvén & Ingvarsson i Smålandsstenar välkomnar dig till vår handelsplats på Internet. Genom stora inköpsvolymer och egen import kan vi erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser.
Du kan välja mellan att beställa direkt på Internet eller leta ut din produkt och beställa via telefon. Våra produkter håller mycket hög kvalitet och beställer du däck tillsammans med fälg levererar vi givetvis balanserat och klart. Beställer du 2 eller fler produkter levererar vi alltid fraktfritt. Vi erbjuder både sommardäck, dubbdäck och friktionsdäck i de flesta fabrikat så som Kumho, Michelin, Pirelli, Continental, Goodyear, Nokian, Dunlop, General, Tyfoon etc. När det gäller fälgar erbjuder vi fälgar från t ex Specialfälgar och OCL Brorssons. Vi har även egna fälgfabrikat från Cragar Wheels och Ultra Wheels.
 Du kan beställa dina däck och fälgar på internet för levereans hem till dörren eller besöka vår verkstad i Smålandsstenar för montering.
 Vår affärsidé är att erbjuda däck och fälg till lägsta pris med snabba och säkra leveranser. Vi har eget lager i Smålandsstenar där vi lagerhåller både däck och fälgar för att säkerställa snabbheten i leveransen.
Alvèn & Ingvarsson AB har 30 år i däck och fälgbranschen och nöjda kunder är viktigt för oss. Vår erfarenhet gör att du som kund kan känna dig trygg och säker med ditt köp. Vi har även under många år förärats med Trippel A i
Dun & Bradstreets kreditratingsystem.

Välkommen med din beställning!


 

 
                  
Adress:
Alvén & Ingvarsson Special AB 
Oxelgatan 20, Västra Industriområdet
Box 47
333 21 Smålandsstenar

Tele: 
Fax:  0371-30065

E-post: info@alven-ingvarsson.se


Bankgiro: 860-0132

Organisationsnummer: 556190-6354
Vi är återförsäljare för:   
                                            
 
   


Våra samarbetspartners:

Obs ! Bilder och innehåll på denna hemsida får ej kopieras utan tillstånd.